Puno me ne

Dërgo punimin tënd

Zoguu.al është vazhdimisht në mbështetje të talenteve të reja të cilët kanë pasion shkrimin, aktualitetin, investigimet, analizat, etj. Në kuadër të këtij procesi ftojmë të gjithë këta persona të dërgojnë punimin e tyre në adresën e e-mail-it zoguual@zoguu.al. Faleminderit!

September 25, 2021

Nertila Spaho

Nertila Spaho, është nxënëse në vitin e tretë, gjimnaz. Spaho edhe pse në moshë të vogël është angazhuar fuqimisht në trajnime të ndryshme. Falë talentit dhe punës së palodhshme, Spaho ka arritur të bëhet pjesë e Zoguu.al.

Open chat
Raporto!