Çela “zbardhi” dhëmbët kur dritat në Kuvend u ndërprenë si pasojë e një shkëndije elektrike

Koha e leximit26 sekonta

TIRANË– Administratori i Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, Ardian Çela, ka “zbardhur” dhëmbët kur dritat në Kuvend u ndërprenë si pasojë e një shkëndije elektrike.

Çela i cili mori pjesë në Komisionin e Veprimtarisë Prodhuese, për të folur për energjinë elektrike, nisi të qeshte me deputetët e tjerë. Më pas për t’u shfajësuar, nisi që bënte ekspertin për të gjetur burimin e problemit.

“Edhe aeroplani bie. Mikrofoni është ndezur. Duhet parë çelësi i brendshëm, mikrofoni punon për shembull. Do parë…,”- tha Çela.

Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe ambiente të brendshme

Mund të jetë një imazh i 2 persona, njerëz të ulur dhe njerëz në këmbë

/Zoguu.al/

Bazuar në Ligjin Nr.35/2016 “Për të drejtat e autorit”, ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

Previous post Greta Pasha, një eksplorim në zhanrin e artit dixhital
Next post Vetting deputetëve duke rrudhur e shkelur të drejtat qytetare kushtetuese?