Puno me ne

Zoguu.al shpall pozicione të lira për praktika të paguara dhe të papaguara. Të gjithë të rinjt që studiojnë për gazetari apo që e shohin veten e tyre në këtë profesion të dërgojnë CV në adresën e e-mail-it zoguual@gmail.com. Faleminderit!